Am citit cartea din pura curiozitate, pentru ca am gasit-o la biblioteca si m-a atras titlul. Desi eram oarecum satula de atatea subiecte cu vampiri, varcolaci si alte personaje fantoma, m-am decis totusi sa o iau in speranta ca voi da peste un subiect cat de cat interesant.
Nu am ramas dezamagita, stilul autoarei este unul foarte placut, iar actiunea contine mult suspans si aventura. Desigur, subiectele cu vampirii care lupta contra varcolacilor, vampirul suprem si personajul principal care isi descopera puterile abia dupa o drama suferita sunt destul de multe, dar fiecare autor are propriul stil de a-ti prezenta creatia si de a te face sa o citesti mai departe.
Am aflat insa ca aceasta carte este doar primul volum al seriei cu acelasi nume, si anume "Altfel de ingeri". Asta m-a facut sa doresc sa citesc mai mult, intrucat sfarsitul cartii intr-adevar lasa loc de o continuare. 
Fara prea multe vorbe, va las mai jos o descriere a cartii:



Prezentare:

Lumea Reala e un loc inspaimantator. Intrebati-o despre asta pe Dru Anderson, o fata dura care a pus la pamant un numar destul de mare de tipi rai. E inarmata, periculoasa, si gata sa lupte mai intai si abia pe urma sa stea la discutii. Asa ca o sa dureze ceva timp pana sa-si dea seama in cine se poate increde. Dru Anderson a fost dintotdeauna o „ciudata”, calatorind dintr-un oras in altul impreuna cu tatal ei pentru a vana lucrurile care misuna si te ataca in noapte. E o viata stranie, dar placuta — totul insa se schimba intr-un oras prapadit si ingropat in zapada din Dakota, cand un zombi flamand da buzna in casa spargand usa de la bucatarie. Singura, ingrozita si simtindu-se ca prinsa in cursa, Dru va trebui sa-si puna mintea la contributie si sa se foloseasca de toata pregatirea ei pentru a ramane in viata. Monstrii s-au hotarat sa plece si ei la vanatoare — si de data asta, Dru e pe meniul lor. Sansele de supravietuire? Aproape nule. Daca Dru nu poate rezista pana la ivirea zorilor, atunci jocul e pierdut...



Recomand: DA


Si pentru ca am aflat ca seria are mai multe volume, o sa las mai jos lista care completeaza aceasta serie:

1.Altfel de ingeri
2.Tradari
3.Invidie
4.Sfidarea
5.Rafuiala



This entry was posted on 22:35 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentarii: