Omul a fost creat pentru ca intotdeauna sa doreasca mai mult decat poate obtine. Tinde mereu spre perfectiune si nu se multumeste niciodata cu ceea ce are. 
     Cam asa e si cu baietii. Daca ai o suta care iti pica la picioare, il vrei pe al o suta unulea, doar pentru ca el nu iti da atentie. Si ca sa iti hranesti orgoliul, nu ii accepti pe acei 100 baieti, faci totul pentru ca celalalt sa te observe. 
     Si atunci apare intrebarea: De ce? Pur si simplu pentru ca un premiu castigat este mult mai indragit decat ceva primit. Te bucuri mai mult pentru ceva obtinut in urma eforturilor tale, nu? Pentru ca doar atunci simti ca merita cu adevarat. Altfel, de ce sa iti mai bati capul...? 
     E ca si cu hainele: daca primesti o bluza obisnuita, te plictisesti repede de ea pentru ca nu are nimic special. Dar cand iti cumperi una care ti se potriveste perfect, din banii tai, alta e satisfactia.
     Doar ca uneori planurile nu dau intotdeauna rezultatele asteptate. Si atunci, ce iti ramane de facut? Poate ca ar trebui sa te multumesti cu unul din cei 100 de baieti, sau cu o bluza oarecare. Pana la urma, in viata pierzi pe o parte, dar castigi pe alta ;)





This entry was posted on 22:54 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentarii: