Tocmai am terminat-o de citit si mi s-a parut grozava, mai ales ca e scrisa de o romanca si povesteste din punctul de vedere al unei femei care s-a chinuit 4 ani sa obtina viza pentru a pleca din strainatate, avand in vedere conditiile vietii din timpul dictaturii lui Ceausescu.

Descriere:

"O frumoasa nu poate fi decat o gasca. E clar. Un obiect de lux de scurta folosinta. Inteligenta este rezervata barbatilor. Si poate femeilor uratele, sa aiba si ele cu ce defila prin viata."
Iata eticheta pe care, de multa vreme, barbatii o pun femeilor, declansand astfel razboiul sexelor. "Pacatul de a fi frumoasa" vine sa demonteze prejudecata milenara si sa redea cititorilor o poveste veritabila cu adevaruri dureroase si invataminte. O poveste inspirata din realitate, impiedicata din rasputeri sa vada lumina tiparului, "Pacatul de a fi frumoasa" vine sa va delecteze cu reusita unei femei de ambitia si tenacitatea Emmei Hart.

Recomand: categoric da


This entry was posted on 16:06 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentarii: