A fost mereu un razboi al gandirilor intre baieti si fete. Pentru ca desi gandim diferit, sustinem totusi ca ne intelegem unii pe altii.
Ei bine, NU! Niciodata baietii nu au ineles ce gandesc fetele si nici fetele n-au inteles ce gandesc baietii. Iar lucrurile nu o sa se schimbe prea curand. De ce? Pentru ca suntem mult prea diferiti unii de altii, iar in timp ce fetele au nevoie de afectiune, siguranta si atentie, baietii au nevoie de meci, bere si o prietena intelegatoare.
Okay baieti, hai sa va spun cum sta treaba prin mintea noastra: cat primim, atata dam; si cateodata putin mai mult pentru garantie. Problema intervine atunci cand noi dam putin mai mult decat ar trebui, iar voi va plictisiti.
Stim cu totii ca la ceea ce nu poti ajunge, tentatia e mare. Iar atunci am venit cu ideea sa va ignoram putin pentru a va tine langa noi. Ceea ce e al naibii de greu de facut, desi voi nu va dati seama si ne catalogati drept "fitoase".
Acest lucru e valabil si pentru fete. Nu-i asa ca atunci cand va suna la fiecare ora nu mai e atata entuziasm decat atunci cand va suna pe neasteptate? Nu-i asa ca atunci cand va acorda prea multa atentie tindeti sa ii spuneti sa va lase sa respirati? Iar atunci cand nu da niciun semn, automat va intrebati "de ce"? si rolurile se schimba.
Asadar dragii mei e un adevarat cerc inchis!
Problema cu voi baietilor e ca orgoliul vostru este mare cat casa! Respectam asta intr-adevar, dar l-am respecta si mai mult daca din cand in cand l-ati mai calca putin pentru noi ;;) Iar cateodata sunteti complet intorsi pe dos: ba vreti aia, ba aialalta. Ceea ce ne cam da peste cap, pentru ca in momentele alea devenim nesigure. Si atunci ne inchidem in carapace si sa vezi acolo munca de convingere!
Da recunosc, avem si noi perioada aia o data pe luna cand suntem irascibile, incapatanate si enervante. Dar intelegeti, hormonii sunt de vina! Totul ar fi okay daca in perioada aia a-ti lasa de la voi si a-ti incerca sa nu ne suparati :)
Si pentru ca v-am criticat destul, o sa-mi permit sa ajung la final: Promitem ca o sa fim fete cuminti si nu o sa va mai cicalim asa mult la cap atata timp cat si voi promiteti sa ne aratati ca ne iubiti, sa va faceti mai mult timp pentru noi, sa ne surprindeti cu diferite cadouri si sa nu va mai uitati dupa altele atata timp cat suntem cu voi! Ce, credeti ca nu vedem?!







                                                                         Luati aminte :)
                                                   


This entry was posted on 17:26 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentarii: